

Thursday, February 27, 2025 presented by Michelle Swartz PhD, CCC-SLP

Course Schedule:

6:00-6:05	Introduction	(5 minutes)
	Presenter Introduction	
	Disclosures	
	Objectives	
6:05-6:35	Introduction to Childhood Apraxia of Speech (CAS)	(30 minutes)
	Definition	
	Etiology	
	Characteristics	
	Diagnosis and Treatment Overview	
6:35-7:00	The Principles of Motor Learning	(25 minutes)
7:00-7:25	Applying the Principles of Motor Learning to	(25 minutes)
	Assessment of CAS	
7:25-7:50	Applying the Principles of Motor Learning to	(25 minutes)
	Treatment of CAS	(25
7:50-8:00	Conclusion/Questions	(10 minutes)